Obvestila

Vabilo – Za lepšo Ljubljano

Tradicionalno akcijo spomladanskega urejanja okolja »ZA LEPŠO LJUBLJANO «, ki jo vsako leto simbolično začnemo ob Svetovnem dnevu vode (22. marec) in jo zaključimo ob Svetovnem dnevu Zemlje (22. aprila), bomo tudi letos izvedli. 

ČISTILNA AKCIJA »ZA LEPŠO LJUBLJANO 2021« SE IZVEDE V SOBOTO, 17.04.2021 S PRIČETKOM OB 9.00 URI

Za lažjo izvedbo čistilne akcije bomo rokavice in vreče razdelili v petek, 16.04.2021 od 10.00 do 12.00 ure. V kolikor v predvidenem času ne moreš prevzeti materiala, prosim pokliči GSM 040/836-407 –  Mojca.

Zbirno mesto za odpadke bo pred Zadružnem domu Zadvor. Javno podjetje Voka Snaga d.o.o. bo, tako kot vsako leto poskrbelo za odvoz zbranih smeti na deponijo.

V preteklih tednih smo dodobra spoznali našo ČS Sostro in priznati si moramo, da do narave nismo najbolj prijazni. Smeti, nesnaga, ki se je nabrala čez zimo na javnih površinah nam niso v ponos in tudi v času epidemije nam ne sme biti vseeno za naše okolje, zato združimo moči in jih odnesimo tja, kamor sodijo.

Spoštovana predsednica, spoštovani predsednik sedaj se obračam nate, da obvestiš svoje članice in člane o čistilni akciji. Ob prevzemu vreč in rokavic te prosim za pisno poročilo o področju čiščenja tvojega društva zaradi lažje vključitve krajanov k akciji. Čisti vsak posamezno, skupaj so lahko samo člani istega gospodinjstva. .

Po akciji bo za vse udeležence pripravljena malica v brunarici Zadvor, ki pa jo bo potrebno pojesti doma.

Vabim vas, da PRISTOPITE k čistilni akciji, ob tem pa upoštevate vse varnostne ukrepe in navodila NIJZ ter Vlade RS, ki veljajo v času epidemije koronavirusa.

Pri akciji bodite previdni in ne pobirajte ali premikajte odpadkov, ki bi lahko ogrozili vaše zdravje in zdravje drugih. Pazite nase in na druge udeležence v čistilni akciji.

V kolikor je kakšno koli vprašanje ali predlog, sem dosegljiva na ta e-naslov ali GSM št. 040/836-407.

Vse dobro in ostanite zdravi.

Turistično društvo Zadvor
Predsednica Mojca Eržen  l.r.